VEILEDNING I BRUK AV PENDELSTANG.

 

Vi lager pendelsstenger av sveisetråd i pvc, som er 50 cm lang, og er påsatt en trekule (Ø 23mm),  malt i forskjellige farger.

En pendelstang brukes som en kombinasjon av ønskekvist, søkevinkler og pendel , dermed får man kombinert gode egenskaper fra hver metode og integrert i et instrument. Dette instrument er en veldig tydelig og rasktvirkende metode og er spesielt fin til utendørs bruk fordi den påvirkes lite av f.eks. sterk vind. Brukt i terapeutisk virksomhet, er pendelstang meget fin for å synliggjøre formen og størrelsen på chakralagene og auraens utstrekning med mer, se mer nedenfor.

 

Praktisk bruk:

Hold fast med en hånd nederst i stangen og få kulen ytterst til å stå rolig.  Hvis den roterer rundt eller går fra side til side har du sannsynligvis ikke nullstilt deg og derfor tar inn energier du ikke har bedt om, ennå.

Nå må du finne ut hva som er ja eller nei for deg, still spørsmålet og se om du får utslag, eksempelvis kan du få ja, ved at kulen svinger opp og ned eller roterer med solen. Hvis du får en av delene så må nødvendigvis nei være det motsatte, dvs. fra side til side eller rotasjon mot solen. Bestem deg for dette og hold fast på at slik er det alltid fra nå av. Hvis kulen står stille når du stiller spørsmål, ja eller nei, kan du regne med at du ikke får svar, altså at spørsmålet enten ikke er konkret nok eller at det ikke er noen av delene, nøytralt.

Du bestemmer hvilken måte du vil bruke og holder fast på den.

Når du har kommet i gang med ja,nei er det bare fantasien som setter grenser.

 

Bruk fantasien, lag målestokker i %, antall, søk etter jordstråling, vannårer, vannbrønner/årer (dybde, kvalitet, mengde), mineraler, leylinjer, psi-spor, aura, chakra, sykdommer, matvarer, bortkommede mennesker og dyr med mer.

Det er viktig at du også med pendelstang respekterer at det ikke alltid passer seg å søke, at du ikke alltid kan og får lov.

 

Gjør det til en vane at du alltid stiller tre spørsmål før du går i gang:

- kan jeg gjøre dette? – får jeg lov til å gjøre dette?- er jeg klar nå til å gjøre dette?  Ved søk på personlige saker og for egen eller andres økonomisk vinning skal du la være og søke.

 

Lykke til!

Med vennlig hilsen Norsk kvistgjengerforening.