Hvem blir syke

Hvem blir syke

Publisert av Gaute Hadland den 30.05.16. Oppdatert 27.02.20.

En studie på sammenhengen mellom stråling fra vannårer og forskjellige sykdommer.Fra ”The Baltic dowsers seminars” i Litauen i 2008, har vi sakset følgende foredrag holdt av Hans von Zeppelin, Sauldorf, Tyskland.  Hvem er blitt syk? I mitt private institutt Telamon for integrert vitenskap i Schramberg i Swartzwald – som jeg leder sammen med min hustru Marina – foretok jeg en radiesthesia undersøkelse høsten 2001. Formålet var å etterprøve og bevise resultatene fra den store undersøkelsen som Freiherr von Pohl utførte i 1930. En av grunnene til studien var å frigjøre seg fra avhengigheten fra disse gamle studieresultatene fra 30-årene i forrige århundre. Vi ønsket å presentere nye tall til våre studenter og spesielt til treningskurs for kvistgjengere.

Etter min mening er det meningsløst at våre reguleringskart blir laget uten først å ha sjekket for vannårer. Hvorfor planlegger vi ikke grøntområder, garasjer og veier i slike områder slik at boligene kommer på plasser som er uforstyrret?

Studien omfatter 3 sammenhengende boligområder på 1 kvadratkilometer til sammen i min hjemby Schramberg.Heldigvis var den lokale pressen villig til å gi support til prosjektet med en gang. I en offentlig kunngjøring ble alle innbyggerne i det aktuelle området som led av kroniske eller langvarig sykdom eller helseproblem av psykisk eller fysisk natur, invitert til å delta i undersøkelsen. Gjentatte invitasjoner resulterte i en gledelig stor mengde svar fra innbyggere som ønsket å delta. Dette viser at det er stor kunnskap om betydning for helsen fra skadelige energielementer.

Først foretok vi en grundig undersøkelse av vannårestråling på offentlige steder og veier. Dette ble gitt til den lokale pressen i lukkede konvolutter. Etterpå var det derfor mulig å sammenligne våre undersøkelser med registrert sykdom. Vi publiserte ikke detaljer om strålene, siden dette kunne føre til verditap for boliger og masse diskusjoner.

I løpet av 5 måneder registrerte vi 251 innbyggere som led av 303 tilfeller av sykdom i mer enn 100 leiligheter. I nesten alle tilfellene kunne vi råde personene til å flytte seng eller godstol til et uforstyrret område. Allerede før undersøkelsen ble avsluttet begynte resultatene etter flyttingene å vise seg, og kommer fortsatt inn. Offentliggjøringen av studien i den lokale pressen medført mye oppstyr. Leserbrev med innlegg holdt det gående i flere uker. En annen avis kalte det til og med religionskrig som var fremprovosert av undersøkelsen.

Det må fremheves at bare beboere plaget av sykdom ble spurt om å delta i undersøkelsen. Friske beboere ble med hensikt holdt utenfor for å holde kostnadene nede på et akseptabelt nivå. Jeg vil også påpeke at det er udiskutabelt at ikke alle som oppholder seg eller sover på vannårer er dømt til å bli syk.

Men faren for en negativ utvikling av ens helse er betydelig høyere enn for folk som lever på en uforstyrret plass. Hele studien er publisert i boka ” Erdstrahlen – was nun?” sammen med en instruksjonsmanual for kvistgjengeri og historie om radiologi.(Oversatt og tilrettelagt av Gaute Hadland)

 

 

 

 

 

Resultat av studien.

 

Sykdom

Seng over vannåre

Vannåre i huset

Ingen vannårer i huset

Totalt

Astma

5

6

-

11

Allergi

4

6

-

10

Arthritis, leddbetennelse

3

-

-

3

Sengevæting

1

-

-

1

Anemi, blodfattig

-

1

-

1

Høyt/lavt blodtrykk

16

6

-

22

Diabetes

2

-

-

2

Blod sirkulasjon

6

3

-

9

Mental sykdom

8

1

-

9

Gallesten

8

1

-

9

Ledd sykdommer

12

2

-

14

Hjerteproblem

7

3

-

10

Lavt immunforsvar

7

1

-

8

Hodepine

14

11

-

25

Krampe

1

-

-

1

Varikøse blodårer

-

1

-

1

Kreft

24

2

1

27

Fordøyelsesproblem

1

-

-

1

Migrene

4

3

-

7

Tretthet

4

2

-

6

Muskulære problemer

5

1

-

6

Neseblødning

-

1

-

1

Nevropati

7

1

-

8

Nyrestein

8

1

-

9

Revmatisme

4

2

-

6

Ryggsmerter

28

10

-

38

Thyroidproblemer

3

2

-

5

Søvnvansker

30

11

-

41

Generell smerte

1

-

-

1

Stoffskifteproblem

-

1

-

1

Mageproblem

8

2

-

19

Totalt

222

80

1

303